Menu Premium

EA kondigt Mirror’s Edge 2 aan

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

DICE had eerder al een leuke verrassing met Star Wars: Battlefront, die redacteur Mick helaas opvatte als een ontkenning van Mirrors Edge 2. Niks is minder waar, want EA kondigt Mirror’s Edge 2 aan tijdens de eigen E3 persconferentie.

UPDATE: Mirror’s Edge 2 is een reboot en komt naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

EA sloot in stijl af met hun E3 2013 persconferentie, om precies te zijn in rood en wit. Mirror’s Edge 2 zag vanavond dus toch het licht. De afgelopen weken kon je je kont niet keren of je struikelde over een Mirror’s Edge 2 gerucht. Het hardnekkigste gerucht was toch wel dat er een hulppagina op de officiële website van EA verscheen, die als snel offline werd getrokken. De aankondiging komt dan ook niet helemaal als een verrassing dus. Dat maakt de aankondiging echter niet minder wreed.

De trailer die EA toonde, ademde de bekende minimalistische sfeer van het origineel. Het gebruik van weinig kleuren was niet alleen grafisch, maar had ook een doel. De rode pijpen, trappen en andere attributen gaven je subtiel de weg aan, die je al parkourend moest volgen. De first-person actie was eigenlijk nog nooit eerder op die manier in een game gebracht.

Wanneer we Mirror’s Edge 2 kunnen verwachten? “Als hij klaar is”, volgens DICE. Ja lekker dan! Hoe dan ook, het is goed om te weten dat Faith haar loopschoenen weer heeft aangetrokken.

EA kondigt Mirror's Edge 2 aan

EA kondigt Mirror’s Edge 2 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch