Menu Premium

EA kondigt FIFA 14 en UFC aan voor Xbox One

Karim Shehata 21/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je waarschijnlijk in de gaten hebt, is er nu hier op Gamekings.tv een livestream gaande. EA Sports is ook van de partij en zoals al eerder deze middag bekend was zou FIFA 14 onthuld worden op de Xbox persconferentie van vandaag. Nu is is het eindelijk zover, want EA kondigt FIFA 14 en UFC aan voor de Xbox One.

Microsoft heeft dus naar verwachting FIFA 14 binnengehaald. EA Sports staat nu op het podium te beschrijven dat ze bij EA en Microsoft hetzelfde denken over de volgende generatie sportgames. Deze nieuwe partnership tussen Microsoft en EA zorgt ervoor dat er vier sportgames verschijnen op de Xbox One. Zo kun je Madden 25, NBA Live 14, FIFA 14 en EA Sports UFC verwachten, maar de populaire Ultimate Team modus verschijnt op de Xbox One ook nog eens met exclusieve content. Toch hoeven PlayStation of andere platform bezitters zich niet ongerust te maken, want FIFA 14 en FIFA 14 Ultimate Team verschijnen ook voor de PlayStation 4, Xbox 360, PC en PlayStation 3.

Ook is de AI verbeterd in de nieuwe EA Sports games, waaronder dus FIFA 14 en UFC. Elke virtuele voetballer, bokser en basketballer kan per seconde vier keer zoveel ‘nadenken’ als nu, wat inhoudt dat de EA Sports games nu nog realistischer moeten gaan worden. De zin ‘de lijn tussen de realiteit en de game’ komt te vervallen. Wat we hiervan moeten geloven, zien we op de E3, en natuurlijk als de Xbox One en de nieuwe EA Sports games uit gaan komen

EA kondigt FIFA 14 en UFC aan voor Xbox One

EA kondigt FIFA 14 en UFC aan voor Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch