Menu Premium

EA is bezig met nieuwe Battlefield voor de next-gen console

Lars Leeftink 31/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog een jaartje wachten totdat de next-gen consoles uit gaan komen. Dit betekent echter niet dat uitgevers niet al bezig zijn met de games die op deze console gaan (of moeten gaan) uitkomen. Zo ook EA, dat heeft laten doorschemeren bezig te zijn met een Battlefield voor de next-gen consoles.

Echt concreet is het niet nog

Dus je mag er vanzelfsprekend van denken wat je maar wil. Maar in detail kunnen we op basis van een paar quotes natuurlijk niet gaan. Wat EA wel wil gaan doen, is “targeting new innovation that will be enabled by next-gen platforms.”. Dit lijkt, gezien er een nieuwe console uit gaat komen, niet zo heel gek te zijn. Met nieuwe consoles komen ook nieuwe mogelijkheden. En dat EA die dan wil gaan ontdekken lijkt niet zo gek. We hebben wel een idee wanneer EA ongeveer van plan is om de nieuwe Battlefield te release. Het is de bedoeling dat de nieuwe game ergens in het fiscale jaar 2022 uit gaan komen. Dit is tussen april 2021 en maart 2022. Redelijk ruim dus, maar dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

De vorige twee Battlefields waren…

Niet zo’n heel groot succes. Zeker niet vergeleken met Battlefield 3 en 4. En dat is nogal zacht uitgedrukt. Battlefield 1 was misschien nog wel een beetje succesvol, maar over Battlefield V wordt weinig positiefs gezegd of geschreven. De serie is er sinds Battlefield 4 in ieder geval zichtbaar niet op vooruit gegaan. Vraag dat maar aan Boris. De next-gen game, die dus ergens in 2021 of 2022 moet gaan uitkomen, lijkt de game weer terug naar de gloriedagen van Battlefield 3 en 4 te moeten gaan brengen. Met de beschikbare technologie en de mogelijkheden van EA is de gelegenheid in ieder geval daar.

Verwacht jij dat de nieuwe Battlefield de serie weer gaat doen herrijzen? En welke setting verwacht jij? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch