Menu Premium

EA heeft de platformen van FIFA 15 onthuld

Karim Shehata 16/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar verschijnt er natuurlijk een nieuwe FIFA-titel en deze games verschijnen meestal op erg veel platformen tegelijk. Dit is natuurlijk vanwege het feit dat iedereen een virtueel potje voetbal moet kunnen spelen, maar soms wordt de game niet op ieder platform gelijkwaardig behandeld. Zo was de PC-versie al jaren het zorgenkindje van EA Sports en was de PS Vita-versie vorig jaar eigenlijk niet meer dan een opgevoerde versie van een ouder FIFA-deel. Nu is er wat meer duidelijkheid gekomen over de toekomst van deze games op alle platformen, want EA heeft de platformen van FIFA 15 onthuld.

Zonder twijfel verschijnt de game natuurlijk voor de PC, Xbox One en de PlayStation 4, terwijl het natuurlijk ook geen verrassing is dat de voetbalgame ook verschijnt voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Electronic Arts slaat dit jaar voor het eerst echter wel de PlayStation 2-versie over, maar erg raar is dat natuurlijk niet. De game verschijnt verder opvallend genoeg op de Wii, 3DS en de PS Vita onder de naam FIFA 15: Legacy Edition. Alhoewel deze versie niet alle functies zal bevatten als die van de PlayStation-, Xbox- en PC-versies, is het natuurlijk wel opvallend te noemen dat bezitters van een Wii nog aan de slag kunnen met FIFA 15. Wii U-bezitters kunnen dit voor alle duidelijkheid niet.

EA heeft nog geen duidelijkheid gegeven over de content die de Legacy Edition van de game zal gaan bevatten, afgezien van het feit dat het een afgeslankte versie is. Het online Seasons-gebeuren zul je naar verwachting niet terugvinden in deze versie, waardoor je op de Wii, 3DS en PS Vita dus zeer waarschijnlijk een redelijk kale FIFA-game kunt verwachten. Alhoewel de PlayStation 4, Xbox One en PC-versies misschien anders aanvoelen en misschien nog wat extra opties te verwerken krijgen, kun je op deze platformen waarschijnlijk niet veel meer content verwachten als op de Xbox 360 en PlayStation 3.

FIFA 15 verschijnt in Noord-Amerika op 23 september, terwijl de game in Europa en het Verenigd Koninkrijk verschijnt op 26 september. Wanneer je echter besluit de EA Sports Season Pass aan te schaffen, kunnen zowel Amerikanen en Europeanen aan de slag met de game vanaf 20 september. Zoals gezegd verschijnt de game dus op 26 september voor de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, PS Vita en PC.

EA heeft de platformen van FIFA 15 onthuld

EA heeft de platformen van FIFA 15 onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch