Menu Premium

EA gaat in samenwerking met Paramount een Battlefield televisieserie maken

Karen Koch 12/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kom jij ‘s avonds wel eens thuis, helemaal klaar om je lekker in de wereld van al je games te storten, om tot de conclusie te komen dat je zo weinig energie hebt dat je de controller nauwelijks vast kan houden? Laat die trillende handjes maar even rusten en lees dit berichtje even goed door,  want EA gaat in samenwerking met Paramount een Battlefield televisieserie maken. Jazeker, binnenkort kan je ook gewoon je games kijken, in plaats van spelen.

Ok, dat hele gamen vervangen met TV wordt hem niet, maar je kan je Battlefield game experience wél binnenkort aanvullen met de Battlefield televisieserie. Of ja, binnenkort… Er is qua data nog niks bekend over de serie. Qua inhoud ook nog bar weinig, trouwens. Het enige feit is dat het een echt ding is dat gaat gebeuren. Het tijdperk waarin de serie zich af zal spelen, Eerste Wereldoorlog of toch iets moderners?, is nog niet eens bekend. Dat wordt nog spannend dus, om te zien wat Paramount en EA voor een trucjes uit gaan halen.

Michael Sugar is in ieder geval enthousiast over de kansen. “Battlefield heeft een gigantische ingebouwde, meelevende fanbase waardoor het ideaal is om aan te passen naar een langlopend televisieformat,” aldus de executive producer. Helemaal prima, maar waar zijn de rest van de details?! Zijn jullie ook benieuwd naar de Battlefield televisieserie? Kijken jullie met lede ogen toe dat er wederom een gaming franchise wordt aangepast van game naar televisie (of film)? Laat wat van je horen!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch