Menu Premium
Loading...

EA brengt Battlefield 3 roman naast de game

Gamekings Redactie 03/08/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijwel de halve wereld wacht op de game Battlefield 3. Dit najaar moet de shooter de strijd aangaan met Modern Warfare 3. Electronic Arts, vindt dat je niet alleen via één medium de actie van Battlefield kan overbrengen op de mens. Daarom heeft de uitgever aangekondigd dat er, gelijktijdig met de release van de game, een roman zal verschijnen.

Het boek zal Battlefield 3: The Russian gaan heten. De schrijver van het boek is Andy McNab. McNab is een oud-SAS-commando. Hij schrijft het boek niet alleen, hij werkt samen met Peter Grimsdale. Het boek gaat over Dima. Dima is een commando bij de Russische inlichtingendienst, daarnaast is Dimitri Mayakovsky ook een van de hoofdpersonen uit de game.

“Het boek vertelt het verhaal op een bepaalde manier en game op een andere manier. Zo kunnen we een geweldige ervaring bieden. Battlefield 3 gaat dit najaar inslaan als een bom en samen met de unieke personages, geweldige omgevingen en intense actie, biedt de game en het boek een ervaring die ongekend is”, aldus Andy McNab.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch