Menu Premium

EA blijft Battlefield 3 ondersteunen

Gamekings Redactie 27/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder berichtten we al dat mensen die de Limited Edition van Medal of Honor: Warfighter pre-orderen, mee mochten doen aan de beta-test van Battlefield 4. Toen vroegen we ons af of de header gemaakt was door een ‘trollende’ stagiair, maar inmiddels is dit gerucht bevestigd. Battlefield 4 komt er aan. Maar betekent dat het einde van de ondersteuning voor Battlefield 3? Niet als het aan EA ligt.

Je kunt al met tanks over elkaar heenrijden en met die irritante ‘sniperbots’ mensen doodvliegen in Battlefield 3 sinds oktober 2011 en deel 4 staat inmiddels gepland voor de herfst van 2013. Maar zelfs nadat Aftermath, End Game en deel 4 uit zijn, zal EA nog steeds ondersteuning bieden voor Battlefield 3 volgens community manager Ian Tornay.

Bovendien waarschuwt hij mensen om niet in wilde verhalen en geruchten te trappen: “Officiële details over Battlefield worden altijd bekend gemaakt via Battlefield.com en het Battlefield Blog. We verwachten dat de interesse in Battlefield 4 zal leiden tot veel geruchten en speculatie. Trap er niet in!”

Dat Battlefield 3 nog lang niet dood is, blijkt bijvoorbeeld uit de uitbreiding Armored Kill, die in september verschijnt. Hierin krijg je nóg vijf extra voertuigen om over mensen heen te rijden. Er zijn ook twintig nieuwe unlocks voor voertuigen, een nieuwe Tank Superiority game mode en er zit een ‘AC130 Spectre’ gunship in waaruit je kan schieten. “Bring the Rain!”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch