Menu Premium

EA bevestigt dat Battlefield 4 op 26 maart onthuld wordt

Gamekings Redactie 16/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA bevestigt dat Battlefield 4 op 26 maart onthuld wordt en zal in San Francisco de wereld inwijden met de beloofde kaskraker. Polygon kreeg het nieuws plechtig overhandigd en publiceerde de uitnodiging met de tekst “Kom met ons het nieuwe tijdperk van Battlefield inluiden” op de website.

Officieel werd Battlefield 4 al afgelopen juli aangekondigd door EA DICE in een brief aan hun fans. Toentertijd kondigde het team eveneens aan dat de multiplayer beta voor de game deze herfst in de lucht gaat. Het wordt ongetwijfeld op het event duidelijk of deze relatief oude belofte nog steeds overeind staat. Voor wie het nog weet: als je destijds een pre-order voor Medal of Honor: Warfighter hebt geplaatst, is jouw plek in deze beta gereserveerd. Beschouw het als een troostprijs als Medal of Honor je net als vele anderen heeft teleurgesteld.

Battlefield 4 wordt in ieder geval ontwikkeld voor de PlayStation 4, en EA chief financial officer Blake Jorgensen ziet het helemaal zitten met het nieuwe platform. “Het is simpelweg geweldig in welke mate we kunnen brainstormen over de game met zoveel computerkracht in het vooruitzicht.”

Het laat zich raden dat Microsofts’ nieuwe next-gen console Battlefield 4 mag verwelkomen terzijnertijd, zoveel heeft Frank Gibeau, president van EA Labels, ook al bevestigd vorige maand. Gibeau kon Polygon eveneens melden dat bij een vroege showing van de nieuwe game aan 500 GameStop store managers, Battlefield 4 een staande ovatie in ontvangst mocht nemen.

Hij legt de lat daarmee prettig hoog in ieder geval en wie zijn wij om hem af te remmen? Wij wachten in ieder geval gespannen af met de roering die Battlefield 3 in ons wereldje teweeg bracht nog goed in het achterhoofd. Nu, op een nieuwe console, kunnen we alleen maar dromen van het serieuze vuurwerk dat we zo graag willen zien op een next-gen platform. Dat de game dan ook nog leuk moet zijn, ach daar komen we vanzelf dan nog wel achter. Met DICE als motor achter het project vermoeden we eigenlijk dat dat wel goed zit, of niet dan?

EA bevestigt dat Battlefield 4 op 26 maart onthuld wordt

EA bevestigt dat Battlefield 4 op 26 maart onthuld wordt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch