Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Unravel 2. En de game is meteen te downloaden!

Wannes Sanderse 09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Unravel was een puzzel platform game van de Zweedse studio Coldwood en uitgebracht door EA. Nu tijdens de EA persconferentie is unravel 2 getoond. Het rode bolletje wol heet Yarny en kennen we van het eerste deel. Dit keer heeft hij een blauwe mattie meegenomen. Live hebben ze de game gespeeld en hebben we gezien hoe je alleen de twee “yarnies” kan besturen of met een van je vrienden. Heb je zin om te puzzelen met een bolletje wol check dan nu de trailer!

Unravel 2! Meteen te spelen na de persconferentie!

Als je net als ons de EA E3 2018 persconferentie live hebt gekeken weet je dit natuurlijk al, maar Unravel 2 is meteen te downloaden na de persconferentie. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de liefhebber van platformers. Misschien dat dit weer een van Kevins keuzes wordt! JJ geeft deze game sowieso aan hem natuurlijk. Want als er iemand zin heeft om met een bolletje wol door een wereld te slingeren dan is dat Kevin wel.

Yarny zit weer zwaar in de problemen in dit tweede deel. In de trailer zie je al dat Yarny bijna verdrinkt en aanspoelt op een eiland. In de gameplay sessie hadden de twee bolletjes wol vooral last van een grote kip. De wereld van Unravel 2 lijkt iets diverser dan zijn voorganger. Het vele hout, steen en bos wordt snel afgewisseld met fabrieken. De twee Yarnies zitten aan elkaar vastgebonden wat leidt tot veel gameplay. Zo kan je elkaar van boom naar boom slingeren. Maar dat is niet alles natuurlijk. De twee bolletjes kunnen in elkaar verweven worden tot 1 Yarny. Wat vinden jullie? Is dit een waardig vervolg tot de redelijk ontvangen indie? Het valt wellicht in het niets bij het geweld van de andere aangekondigde titels tijdens de E3. Hebben jullie hem zelf al binnen gehengeld en gespeeld? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch