Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Skull & Bones! Dat wat Sea of Thieves had moeten zijn?

Wannes Sanderse 12/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geur van buskruit wasemde door de Ubisoft persconferentie. BAM daar knalde Skull & Bones toch een partijtje van je scherm. Ze begonnen met een story trailer over het piraten leven. Je kent het wel, beetje zuipen, schat zoeken en kanonnen kopen. De gameplay lijkt tot nog toe erg op dat van Assassin’s Creed IV: Black Flag. Alles in een boot dan, want het boarden van schepen gebeurd automatisch. Het knallen op andere schepen lijkt dan wel weer erg uitgebreid. Je hebt verschillende schepen met verschillende kanon opstellingen. Maar waar wacht je nog op? Check nu de trailer van Skull & Bones!

Skull & Bones: Ahoy landlubbers! Zijn jullie klaar voor kielhalen?

En nog meer piratenpraat natuurlijk. Want in Skull & Bones maak je je eigen custom piraten kapitein aan om de zeven zee├źn mee te bevaren. Althans de Indische oceaan. De game heeft een singleplayer campaign, maar je kan ook met vijf vrienden tegelijkertijd op jacht naar booty. Met de verschillende scheepsklasse ieders beschikking kan je samen de grootste galjoenen tot zinken brengen. Maar pas op voor je vrienden. Zodra die drijvende schatkistjes in beeld zijn zou het zomaar kunnen dat ze je veraden en je moet vechten voor die glinsterende dubloenen.

Je moet de wind gebruiken om een voordelige positie te krijgen ten opzichte van je vijanden. Je hebt verschillende kanonnen tot je beschikking, van mortieren, de standaard broadside en zelfs rakketten. Maar als al dat geknal je niets doet kan je ook gewoon keihard op je tegenstander invaren. Gewoon alle zeilen bijzetten en rammen. Dus kruip dat kraaiennest in en koekeloer door die kijker op zoek naar zeilen aan de horizon. Hebben jullie dekzwabbers een beetje zin in Skull & Bones? Hebben jullie Black Flag ook helemaal grijs gespeeld? Zijn jullie alle piratenverwijzingen in dit stukje ook zo beu? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch