Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] RAGE 2 gameplay trailer knalt van je scherm!

Wannes Sanderse 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game werd gelekt door Wallmart Canada, maar we hebben nu een goede blik gekregen op de shooter van Bethesda. Deze post-apocalyptische shooter wordt gemaakt door de studio achter het origineel, ID software. Deze studio heeft twee jaar geleden laten zien wat lekker knallen is met nieuwste Doom. ID en Avalanche studios maken samen een hectische wereld waarin jij alles over hoop kan schieten. Je speelt met de ranger genaamd Walker waarmee je nog iets probeert te maken van een wereld vol mutanten. Want ook in deze game is de wereld weer goed naar de tering natuurlijk. Ben je benieuwd naar gameplay van RAGE 2? Check dan nu de bijna 7 minuten durende gameplay trailer!

RAGE 2: “If you see it, you can drive it”!

Ja je hoort het goed je kan rijden in alles wat je kan zien. Vooralsnog hebben we vooral auto’s gezien in de trailer dus dat komt goed uit. De omgevingen zien er een stuk gevarieerder uit dan zijn voorganger. In plaats van alleen maar rond te banjeren in een desolate woestijn loop je nu ook door het bos, het moeras en de jungle. Gelukkig zitten deze omgevingen ook vol met schreeuwende mutanten en natuurlijk de authority. Want die ouderwetse autoriteit zit ze natuurlijk weer op de hielen.

Ook alle wapens zijn natuurlijk weer volledig te customizen! Daarnaast kan Walker een aantal special abilities gebruiken om goed kont te schoppen. We zien hem de lucht in springen en met een harde klap landen, met mutanten slingeren alsof het niets is en nog veel meer. Wat een moddervette actie knalt ID software er weer uit! Was dit het hoogtepunt van de Bethesda persconferentie? Of waren de kleine teasers van The Elder Scrolls VI en StarField de grote winnaars van de Bethesda persconferentie? Of toch de multiplayer Fallout 76? Laat het weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch