Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Metro Exodus. Release date op 22 februari!

Wannes Sanderse 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het derde deel in de metro serie werd vorig jaar op de de E3 2017 voor het eerst getoond in de gameplay trailer. Nu knalt hij van je scherm in een gameplay trailer van bijna 3 minuten. En wat een thrillride hebben ze voor je klaarstaan. De Metro Exodus trailer is helemaal gecaptured van één level van de game. Welkom in de Volga luid de openingszin. De zin duidt op de Volga rivier waar Artyom zijn eerste stapjes van de game zet. Want Artyom de hoofdpersoon uit de voorgaande titels is terug om met al zijn wapengekletter zich een weg te banen door post-apocalyptisch Rusland. Waar wacht je nog op? Check nu de trailer van Metro Exodus!

Metro Exodus: Lift mee op de Aurora!

Wat dat is waar je naar opweg bent als je de rivier de Volga volgt natuurlijk. Een ouderwetse locomotief die zou leiden naar het beloofde land. Dwars door het Oeral gebergte tuf je met de trein in de hoop dat je alle gemuteerde beesten en knettergekke facties kan ontvluchten. Het verhaal speelt zich twee jaar na Metro: Last Light af en is gebaseerd op het boek Metro 2035 van Dmitry Alexeevich Glukhovsky.

Metro Exodus is een first-person shooter met horror en stealth elementen. Je moet het opnemen tegen gemuteerde wezens en natuurlijke de gekkies die altijd loslopen in post-apocalyptische werelden. Sinds je in Metro 2033 ontsnapte uit het duistere metrostelsel van Moskou loop je steeds vaker buiten rond in Rusland. Dan heb je last van de nucleaire winter natuurlijk. Daarom zit er een dynamisch weer systeem dat mee veranderd naarmate de seizoenen veranderen in de game. De game speelt zich af in een periode van één volledig in-game jaar. Hebben jullie zin in deze keiharde knaller? Of ga je toch liever voor Fallout 76 voor je post-apocalyps fix? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch