Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Kingdom Hearts III. Release date op 29 januari!

Yun Lai 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wachten is dan echt bijna voorbij. Kingdom Hearts III komt uit op 29 januari 2019, op de Playstation 4 en de Xbox One. Kingdom Hearts is een crossover actie RPG van Disney en Square Enix. Het speelt zich af in een fictieve wereld waar personages uit de Disney en Final Fantasy universum in voorkomen.

Kingdom Hearts III, wat hebben we lang gewacht.

Fans hebben behoorlijk lang moeten wachten, en de teleurstelling was natuurlijk erg groot toen zij kregen te horen dat het spel alweer werd uitgesteld. De voorgaande deel Kingdom Hearts II verscheen namelijk in 2005 in Japan en in 2006 wereldwijd. In 2013 liet Square Enix dan eindelijk van zich horen. Er kwam toen eindelijk bevestiging dat Kingdom Hearts III er aan zit te komen. In de tussen tijd zijn er verschillende games uitgekomen die de side stories vertelden, maar natuurlijk zaten de mensen te wachten op het vervolg van de main story. Eerder dit jaar was er al geteased met wat gameplay op de D23 EXPO in Japan.

Net als in de voorgaande delen van de Kingdom Hearts series, speel je ook deze met de hoofdpersonage Sora. Sora wordt in zijn avontuur vergezeld door Disney figuren Donald Duck, Goofy en Mickey Mouse. In de trailer waren ook personages te zien uit verschillende Disney films waaronder: Frozen, Tangled, Big Hero 6, Wreck it Ralph, Hercules, Toy Story en Monsters Inc. Spelers kunnen zich ook gaan verheugen op een aantal nieuwe combat features, zoals bijvoorbeeld de Keyblade Transformations en Attraction Flow. Met de nieuwe Keyblade Transformation functie zal Sora zal zijn keyblade kunnen laten transformeren tijdens gevechten, om deze nieuwe effecten te geven. De Attraction Flow functie zijn speciale super aanvallen die onder bepaalde omstandigheden gebruikt kunnen worden,

Al met al kunnen de fans zich verheugen op de nieuwe deel van Kingdom Hearts. Kan jij ook niet wachten?

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch