Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Jump Force, de anime crossover fighting game!

Yun Lai 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jump Force, de nieuwste fighting game van developer Spike Chunsoft en publisher Bandai Namco is zojuist geteased op de E3 Microsoft persconferentie. Spelers kunnen bekende personages uit verschillende anime en manga series gebruiken om lekker tegen elkaar te knokken. Waaronder helden en vijanden uit Naruto, Dragon Ball, One Piece en Death Note. In de trailer is te zien dat deze het zullen het uitvechten in een 3D arena die plaatsvinden op mooie locaties zoals bijvoorbeeld: New York Timesquare of de Matterhorn in de Alpen.

Jump Force, hebben wij dit niet al eerder gezien?

Dit is echter niet de eerste keer dat Bandai Namco een crossover fighting game heeft gereleased. In 2015 is een zeer vergelijkbare spel uitgekomen voor de Playstation 3, Playstation 4 en de Playstation Vita genaamd: J-Stars Victory VS. Maar ondanks de vele overeenkomsten zijn er toch wat verschillen. Het meest opvallende is toch het vecht systeem. Want in Jump Force speel je niet met één, maar met maar liefst drie characters in één team. In een tag team zal je de mogelijkheid hebben om tussen drie characters te wisselen tijdens het gevecht of om vette combo’s te maken.

Eric Hartness de Vice President of Marketing van Bandai Namco was erg te spreken over de nieuwe titel, en verwacht dat deze wereldwijd goed ontvangen zal worden.

With Jump Force, we are thrilled to bring to life Shueisha’s deep catalogue of beloved franchises that has produced some of the most popular pop culture characters to ever come from Japan. Jump Force gives fans of manga and anime a dream opportunity to see their favorite heroes come to life in our world in a globetrotting adventure filled with explosive battles of epic proportions.

Jump Force is te verwachten in 2019, en zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One en de PC. Het is geen verrassing dat Jump Force gepland staat voor 2019, het is tevens de 50-jarige bestaan van de Japanse magazine JUMP. Welke characters zou jij graag in Jump Force willen zien? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch