Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Halo Infinite voor de Xbox One en de Windows 10

Yun Lai 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft trapt zijn E3 persconferentie af met een van zijn meest legendarische en bekendste franchise titels voor de Xbox. We hebben het natuurlijk over Halo Infinite, die zojuist geteased is. De nieuwe Halo game speelt zich af na de gebeurtenissen van Halo 5, en zal zich vooral richten op het verhaal van Master Chief.

Helaas zijn er nog vrij weinig details bekend over Halo Infinite. De trailer liet alleen een aantal mooie landschappen zien, verschillende dieren en hier en daar wat objecten die Halo fans wel zullen herkennen. Het leek er vooral op dat de trailer wilden laten zien wat de nieuwe Slipspace Engine, waar Halo Infinite op draait in huis heeft. 343 Industries, het bedrijf dat ook aan Halo 4 en Halo 5 heeft gewerkt zal met trots zijn nieuwe engine ook voor projecten in de toekomst gaan gebruiken.

Ontwikkeling van Halo Infinite

Ook zal 343 Industries de community nauw betrekken bij de ontwikkeling van het spel. Dat doen ze door de spelers aan “early flighting programs” mee te laten doen, en zo feedback te krijgen. Chris Lee de Studio Head FPS bij 343 Industries zei er het volgende over:

In the future, you will be able to join early flighting programs that will let members of the community play the game with us, and give direct feedback, much like the current Insider flighting program for Halo: The Master Chief Collection. It will take some time for us to be ready to kick those flighting events off. But when we do they will start small and grow along the way.

Helaas is er nog geen release datum bekend gemaakt. Wel weten we dat het een Xbox One en Windows 10 exclusive gaat worden. Erg goed nieuws dus voor de gamers die van Halo willen genieten op de PC! Kijken jullie ook uit naar Halo Infinite? Laat het vooral weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch