Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] FIFA 19 komt met de UEFA Champions League

Robbin Verburg 09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA is zo’n franchise waarvoor je eigenlijk de E3 niet volgt. Althans, we weten zeker dat er niemand speciaal helemaal naar LA afreist om daar alleen deze game te gaan checken. FIFA is gewoon een zekerheidje. Zo dus ook FIFA 19. Dat pak je even mee. Elk jaar wordt het immers herfst en dan is er weer een nieuw deel. Met de juiste spelers weer bij de juiste clubs, in de juiste stadions, met de juiste shirts en op de juiste voetbalsloffen. Je kunt er de klok op gelijk zetten. Desondanks lanceerde EA op EA Play weer een nieuwe trailer voor hun commercieel buitengewoon succesvolle footie. En we hebben het idee dat de footiefans er wel blij van werden.

UEFA Champions League speelbaar in FIFA 19

De trailer laat zien dat de UEFA Champions League in deze editie van FIFA verwikkeld gaat worden. Zowel in de Career-mode, Tournament-mode als de Story-mode van de game. Dit was in de edities hiervoor niet het geval, doordat het toernooi exclusief gebruikt mocht worden door PES. Killen ze hiermee compleet de concurrent? Wat houdt PES hierna nog over? Het ziet er weer in ieder geval naar uit dat FIFA dit jaar weer gaat knallen. En we moeten nog maar gaan zien wat ze doen in plaats van of misschien wel met FUT. Zijn er mensen in de community hyped voor FIFA 19? Drop het in de comments! 

De footiewar kan dus weer helemaal losbarsten na het WK voetbal. Met een PES en een FIFA die weer lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. En dat is maar goed ook, want de discussie ‘PES of FIFA’ is bijna net zo ingeburgerd onder de vaderlandse voetbalfans als de vraag wie er in de spits moet spelen bij Oranje en wie er komend jaar kampioen wordt in de Eredivisie. Volgens Skate wordt dat overigens NAC.     

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch