Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Dead or alive 6

Rens van Nerum 09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is nog maar net los gebarsten in Los Angeles, waar Koos, Daan en Jelle zitten om ons alles te vertellen van de nieuwe games die ons kant op gaan komen. Één van de vroege nieuwkomers is Dead or Alive 6.

Is Dead or Alive 6 de nieuwe fighting game waar we op zitten te wachten?

Het is alweer even geleden sinds er een Dead or Alive game op de markt verscheen. Dead or Alive 5 verscheen in 2012 in de schappen van de winkels, met zijn laatste update genaamd Dead or Alive 5: Last Round die in 2015 verscheen. Nu in 2018 kondigt Koei Tecmo Games deeltje 6 aan in deze populaire fighting reeks.

In de de trailer zien we onze bekende Ninja Hayabusa weer terugkomen en met zijn katana en werpsterren een bamboebos onveilig maken. Maar al gauw schieten we over naar in-game fights tussen verschillende karakters. Grafisch ziet het eruit zoals je gewend bent van Dead or Alive. Het is een shiny arcade fighter die brengt wat de fans graag willen en wat we elke keer terug zien in Dead or Alive games en dat zijn Shiny Ninja’s en schaars geklede vrouwen met dikke hobbelende tieten die kontschoppen in een soort anime style.

Een van de nieuwe dingen die toegevoegd is aan de game is de Super meter. Deze meter laat gamers met aanvallen een bar opladen en wanneer deze vol is een superaanval uitvoeren. Dit was natuurlijk uit andere fighters al een bekend principe, maar nog niet eerder in een van de Dead or Alive games voorgekomen. Ook kun je nu een Fatal Rush uitvoeren, wat eigenlijk een nieuwe brute combo van aanvallen is waarmee je je tegenstander finaal de pleures in werkt.

De game komt in het voorjaar van 2019 uit voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. Zit jij te wachten op deze fighter van Koei Tecmo Games en Team Ninja? Of laat je het aan je voorbij gaan? Drop het in de comments!

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch