Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Command and Conquer Rivals reveal trailer

Rens van Nerum 09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Command and Conquer Rivals werd getoont tijdens de EA press conference. Deze nieuwe IP in de reeks van Command and Conquer speel je dit keer ietsje anders dan je gewend bent, namelijk op je smartphone.

Gaat Command and Conquer Rivals op de smartphone werken?

Uitgever EA wilt met Command and Conquer Rivals een nieuwe weg in slaan door een heuse multiplayer game op de smartphone uit te brengen in de vorm van Command and Conquer Rivals. In de game ga je in een soort Clash Royal style met elkaar in de strijd. Beide teams beschikken over een basis die je op tactische wijze bij elkaar moet slopen. Uiteraard is het de bedoeling de andere basis als eerste te slopen om te winnen.

Het is al een hele tijd geleden sinds er een Command and Conquer game uit is gekomen. De laatste keer dat er een Command and Conquer game uitkwam was in 2012. Dit was Command and Conquer Tiberium Alliances, een free-to-play RTS game die je kon spelen via je webbrowser. Deze game was geen enorm succes en nu waagt EA zijn kans dus op de smartphone. Of dit gaat werken is dus nog maar de vraag.

In de trailer zien we vanalles voorbij komen. We zien 2 legers elkaar bestormen met een compleet arsenaal aan wapen en voertuigen. We zien tanks stormen, soldaten met bazookas en een heuse enorme grondworm uit de grond knallen. Ook is er een enorme raket in de trailer te zien, die in de game ook een grote rol speelt. Je kunt namelijk bij je tegenstander een shitload aan levens eraf knallen wanneer je de raket richting je tegenstander zijn of haar basis kan schieten.

Denk jij dat Command and Conquer gaat werken op de smartphone? Of denk je dat dit een kneiterharde flop gaat worden? Laat ons je mening horen in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch