Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Battlefield V toont officiële multiplayer trailer

Rens van Nerum 09/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt het misschien jammer vinden dat EA het nieuwste deel uit de Battlefield-franchise al een aantal weken voor de E3 uit de doeken deed, maar dat is nu eenmaal de game-industrie anno 2018. Je hoeft als publisher niet langer te wachten op de E3 om daar jouw titel heel wel mogelijk te zien verzuipen in de lawine aan games die er dan wordt aangekondigd. Vandaag de dag kun je gewoon, heel relaxed, jouw eigen moment kiezen en alle spotlights naar je toe trekken. En dat is wat EA en DICE deden toen ze onlangs in een ruim een uur durende livestream alweer het zestiende deel! uit de Battlefield-reeks aankondigden.

Battlefield V komt met een battle royale!

In deze trailer wordt getoont dat Battlefield V een heuse Battle Royale modus gaat krijgen. En dit is iets waar loyale Battlefield gamers natuurlijk op zitten te wachten. Wie wilt er nou niet losgaan in een epische battle tijdens de 2e wereldoorlog met een shitload aan gamers over de hele wereld. Spitfires vliegen om je oren, Tanks rijden over je harses, Nazi’s proberen je neer te schieten en de alliantie probeerd de wereld te redden.

DICE heeft nog een paar maanden om te sleutelen aan de code van Battlefield V. En die tijd zullen ze nodig hebben aangezien er veel van de First person shooter verwacht wordt. Hoe realistisch kan DICE de Tweede Wereld Oorlog in beeld brengen. De game, die geproduceerd wordt voor de PlayStation 4Windows en de Xbox One komt op 19 oktober uit.

Ga jij aan de slag met deze nieuwe Battle Royale? En met welke class of voertuig ga jij je tegenstander helemaal naar de klote werken? Drop in de comments of deze trailer jou helemaal hyped maakt, of misschien doen deze beelden je wel helemaal niets?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch