Menu Premium
Loading...

[E3 trailer] Babylon’s Fall van de enige echte Platinum Games!

Wannes Sanderse 11/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate onderbrak al het gelul op de redactie tijdens de Squere Enix persconferentie. Stilte allemaal! Hij had meteen door dat het niet b-game was maar iets vetst. Zeker toen de gigantische ridders in beeld kwamen was Skate helemaal overtuigt. Maar het juichen begon pas echt toen het logo van Platinum Games in beeld kwam aan het eind van de trailer. Dat is natuurlijk een van zijn favoriete studios. Het is geen From Software maar Platinum Games heeft er toch een paar pareltjes uit gegooid de afgelopen tijd. Nier: Automata bijvoorbeeld! Onlangs werd tijdens de Microsoft persconferentie al bekend dat deze game ook naar de Xbox One komt! Maar nu gaat het om Babylon’s Fall natuurlijk! Dus check nu de trailer!

Babylon’s Fall: Wat voor game wordt het?

Dat is natuurlijk de grootste vraag. Ook na het zien van de trailer worden we niet veel wijzer. Maar het is en blijft een Platinum game. Dat betekend in ieder geval vette actie. Misschien dat het combineren van verschillende genre’s uit Nier: Automata weer terug komt. Of het wordt de over the top hack en slash actie van Bayonetta? Of het harde knallen van Vanquish? Of iets totaal unieks wat we nog niet gezien hebben? Je weet het nooit met Platinum Games. Het is zo een getalenteerde Japanse studio die sowieso een vette game gaat maken.

Platinum Games is begonnen in 2007 en gestart door drie oud-werknemers van Capcom: Shinji Mikami, Atsushi Inaba en Hideki Kamiya. Ze hebben bij Capcom gewerkt aan een aantal diverse titels. Van Resident Evil, Okami tot Devil May Cry natuurlijk. Genoeg ervaring in die studio dus om een vette nieuwe IP voor Squere Enix te bouwen! Wat voor game denken jullie dat het gaat zijn? Op de redactie neigden we naar een Dark Souls achtige game. Laat jouw theorie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch