Menu Premium
Loading...

[E3 Trailer] Assassin’s Creed Odyssey. Dit keer in het oude Griekenland!

Yun Lai 12/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was hier en daar al wat gelekt op het internet, maar voor wie het nog niet heeft gezien. De nieuwste deel in de Assassin’s Creed series is zojuist geteased bij de Ubisoft persconferentie op de E3, Assassin’s Creed Odyssey! Het spel speelt zich af in het oude Griekenland. Hak je door een slagveld met honderden soldaten in het epische peloponnesische oorlog. En vecht tegen Griekse mythologische wezens zoals de Minotaurus en Medusa.

Wat kun je verwachten van Assassin’s Creed Odyssey?

In de nieuwe Assassin’s Creed zul je de mogelijkheid hebben om tussen twee personages te kiezen. De held Alexios of heldin Kassandra. Beide zullen hetzelfde verhaal volgen, maar het is aan jou hoe het verhaal verloopt. In Assassin’s Creed Odyssey heeft de speler namelijk de mogelijkheid om verschillende opties te kiezen in de nieuwe interactieve dialoog systeem. De keuzes die jij maakt zullen invloed hebben op verloop van het verhaal.

In het spel zal er ook de mogelijkheid zijn om jouw character te customizen naar jouw speel stijl. Is close-combat meer iets voor jou? Of schiet jij je vijanden het liefst neer van ver? Mischien is de traditionele stealth killing toch jouw favoriet. De verschillende wapens, gear en abilities die jij kunt verzamelen zullen jou de mogelijkheid geven om het spelen zoals jij dat wilt. Ook herintroduceert Ubisoft weer de naval combat systeem, die wij natuurlijk al eerder hebben gezien bij Assassin’s Creed Black Flag.

Mocht je benieuwd zijn naar een walkthrough, check dan hier de gameplay van Assassin’s Creed Odyssey die getoond is op de Ubisoft perconferentie!

Assassin’s Creed Odyssey komt dit jaar nog uit op 5 oktober voor de Playstation 4, Xbox One in de PC. Maar hebben we wel trek in een jaarlijkse release van een nieuwe Assassin’s Creed, of moet Ubisoft het rustig aan doen? Laat het weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch