Menu Premium

E3-programma Nintendo is bekend

Jeroen Wiersma 15/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je nu eens niet zit te gamen, maar met dit weer over straat loopt, het zonnetje op je bol, voel je het in je lijf. E3 is comming! Over een maand is het zo ver; dan barst het feest voor gamers wereldwijd eens te meer los in het Los Angeles Convention Center! JJ en Koos hadden al het een en ander te melden over de E3 in EvdWV, maar zij zijn niet de enige. Ook Nintendo heeft wat te melden, want het E3-programma van Nintendo is bekend.

Op de eerste dag van de E3, 13 juni, kun je vanaf 18:00 uur Nederlandse tijd terecht op de site van Nintendo voor de Nintendo Spotlight. Daarin zullen verschillende Nintendo Switch games worden getoond die dit jaar nog moeten gaan verschijnen, waaronder Super Mario Odyssey. Direct daarna vindt er een Treehouse Live evenement plaats waarin, naast games voor de Switch, ook games voor de 3DS een belangrijke rol zullen spelen. Ten slotte vinden op 13 en 14 juni de 2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational en de 2017 ARMS Open invitational toernooien plaats.

Verwacht jij dat Nintendo ons wegblaast en dit jaar de show steelt? En welke titels denk je dat Nintendo dan uit de hoge hoed zal toveren?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch