Menu Premium

E3-organisator ESA kondigt E3 Live aan

Suzanne de Jong 23/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke gamer op deze aardbol zou zich wat graag naar Los Angeles begeven om de E3 met eigen ogen te ervaren. Er is echter een klein probleem, want deel uitmaken van de pers is namelijk een vereiste. Gelukkig is er nu een middenweg gevonden voor gamers die hoe dan ook dit spektakel bij willen wonen.

E3 Live 2016 is de naam van deze middenweg! Het zal gaan om een drie dagen durende, opzichzelfstaande expo die elders plaatsvindt dan de ‘normale’ E3. De locatie bevindt zich namelijk in downtown Los Angeles! Je kan jezelf opgeven voor toegang tot dit evenement, waarbij je een tijdslot kan krijgen om voor vijf uur lang naar binnen te mogen. Binnen zul je diverse gameplay demo’s, live muziek en andere live shows voorgeschoteld krijgen.

Dit evenement is trouwens niet het enige, want EA heeft een soortgelijke showcase waarbij iedereen naar binnen mag, genaamd EA Play. Mocht je bij E3 Live willen zijn, dan raden we je aan om snel een ticket te bemachtigen en het eerste de beste vliegtuig naar Hollywood te pakken!

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch