Menu Premium

E3 2019: Meer informatie omtrent Ubisoft’s nieuwe IP Gods and Monsters

Alex 11/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was de uitsmijter bij de Ubisoft E3-persconferentie. De nieuwe IP Gods and Monsters van de makers van Assassins Creed Odyssey. Wat voor game word het en wat kunnen we verwachten?

Dit is Gods and Monsters

Na het zien van de trailer kwamen er meer vragen naar boven dan antwoorden. Wat is Gods and Monsters. Op die vraag is nu echter een antwoord. De nieuwe game die vorige week nog als gerucht op het wereldwijde web verscheen onder de naam Orpheus, is een open-wereld action adventure-game. De vele Goden zijn gevallen en het is aan de protagonist Fenyx om deze Goden weer terug op Mt. Olympus te krijgen.

Komt uit in 2020

Het verhaal zal zich af gaan spelen op The Isle of the Blessed. Het is het Griekse-monster Typhon die hier de scepter zwaait en het is aan jou als speler de taak om deze slechterik een halt toe te roepen. Dit doel kan worden bereikt door verschillende puzzels op te lossen en de nodige dungeons te onderzoeken. Gods and Monsters zal op 25 februari 2020 moeten verschijnen voor zowel de PC, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Uplay Plus en Google Stadia.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch