Menu Premium

E3 2019 – ‘Locust Queen Myrrah komt terug in Gears 5’

Hylke Haagsma 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden leek de Gears 5 boxart te lekken, waar we toen nog onze vraagtekens stelde bij de betrouwbaarheid van deze cover, zijn we er nu achter dat deze art hartstikke echt is. En dan valt ons een ding heel erg op, Queen Myrrah staat op deze art. Komt de Locust Queen terug?

Officiële art van Gears 5

Dankzij onderstaande tweet kwamen we erachter dat het om echte art van Gears 5 gaat. En op die art schittert de koningin dus ook. Mogelijk keert ze terug uit de dood voor dit vijfde deel. Het is zeer waarschijnlijk dat Kate de kleindochter is van de queen en er zo iets mee te maken heeft. Ze kreeg aan het einde van Gears of War 4 de ketting van haar moeder waar het locust symbool op de achterkant staat. In de trailer van Gears 5 zien we dat Kate het erg zwaar heeft, ze heeft al maanden erg heftige dromen die meer lijken te betekenen. Samen met Delmont Walker lijkt ze de reis naar het noorden aan te gaan om erachter te komen waar al dit mysterieuze vandaan komt, dit op aanraden van Marcus Fenix. Wat Marcus en zijn zoon gaan doen? Daar moeten we nog achter komen, mogelijk spelen we dus verschillende hoofdstukken op verschillende locatie’s met de verschillende characters.

Is Kate de nieuwe Queen Myrrah?

Echter, wat ons opviel aan de trailer van Gears 5, is dat op 3:07 de stem van Kate verdacht veel op de stem van Queen Myrrah lijkt. Gaat ze haar oma achterna en wordt ze zelf de nieuwe Locust Queen? We hoeven niet lang te wachten op meer info, Gears 5 zal namelijk aanwezig zijn op de Xbox persconferentie aanstaande zondag. Je kijkt die uiteraard bij Gamekings!

Heb je vragen over dit nieuwste deel? Of wil je iets anders weten over de E3? Drop je vraag dan in de comments en dan antwoorden wij zo snel mogelijk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch