Menu Premium

E3 2019: Gears 5 zal worden voorzien van nieuwe online lobby browser

Alex 14/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gears 5 zal worden voorzien van een geheel nieuwe lobby browser. Dit heeft Ryan Cleven, de man die verantwoordelijk is voor het online gedeelte van Gears of War, middels een Tweet bevestigd.

Nieuwe online omgeving

Volgens Ryan Cleven moet de nieuwe Lobby Browser een grote rol gaan spelen voor het online gedeelte van Gears 5. Via deze nieuwe lobby is het namelijk mogelijk om elke multiplayer-modi op te starten. Denk hierbij aan het alom bekende Horde Mode, waarin jij als speler verschillende waves aan vijanden moet zien te verslaan, tot de recent aangekondigde Escape Mode. Voor de mensen die liever met het verhaal aan de slag gaan, zal de lobby ook handig zijn. Het lobby systeem kan namelijk ook worden ingezet voor het spelen van het verhaal in co-op.

Kies lekker zelf

De Tweet van Ryan Cleven werd vergezeld door een foto, die rechtstreeks vanaf de E3-beursvloer genomen is. Op de foto is te zien dat de nieuwe lobby de nodige informatie weet te geven, die handig kan zijn bij het kiezen van een online potje Gears 5. Zo is de moeilijkheid van de desbetreffende game te zien, evenals de Ping-status en het aantal spelers wat aan de match meedoet. Met behulp van deze nieuwe online lobby browser moet het makkelijker worden om de perfecte match te vinden. Zoals het er nu naar uitziet is er dus geen random matchmaking in dit vijfde deel. Mocht je straks online genadeloos afgaan, dan is de schuld niet meer in de spreekwoordelijke schoenen te schuiven van het online matchmaking-systeem.

Gears 5

In Gears 5 zal jij als speler in de huid kruipen van de vrouwelijke protagonist Kait Diaz. Gaandeweg zal duidelijk worden wat de geheimen zijn rondom haar familie. Naast Kait zijn ook JD Fenix, Delmont Walker en de grote man van de voorgaande delen Marcus Fenix weer van de partij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch