Menu Premium

E3 2019: Final Fantasy VII Remake komt uit in maart 2020

Froukje Planken 10/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Final Fantasy VII Remake komt wereldwijd uit op 3 maart 2020. Dat heeft Square Enix bekend gemaakt tijdens een Final Fantasy concert in Los Angeles, FFVII – A Symphonic Reunion.

Naast die aankondiging toonde Square deze nieuwe trailer:

Meer tijdens de Square Enix persconferentie

In de trailer zijn beelden te zien van het Midgar gedeelte van de game met daarin Cloud, Barret en andere bekende gezichten uit het origineel. We krijgen ook de nieuwe Omnislash te zien. De trailer heeft niet duidelijk gemaakt of de releasedatum alleen geldt voor de eerste episode van de game. Square Enix heeft het plan om de game in meerdere delen uit te brengen. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat dit zal veranderen. 

Tijdens de persconferentie van Square Enix, in de nacht van maandag op dinsdag, zullen we meer te zien krijgen van de game. 

Final Fantasy VII Remake in State of Play

De Final Fantasy VII Remake, een PS4-exclusive titel, werd voor het eerst aangekondigd op de E3 2015, waarna er lange tijd niets meer van de game vernomen werd. Vorige maand verbrak Square Enix die radiostilte tijdens de Playstation State of Play, waarin ze een nieuwe trailer toonden. 

Die trailer kun je hier nog een keer bekijken.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch