Menu Premium

E3 2019: Fable 4 vermeld op streamingdienst van Microsoft

Hylke Haagsma 29/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat moeten we de Fable games al lang missen, nadat Fable een andere richting in ging met een Kinect game en een online game die werd gecanceld leek het alsof we nooit meer een nieuwe Fable zouden krijgen. De studio achter de games, Lionhead, is immers ook gesloten. Nu lijkt het er dan toch op dat we een nieuwe Fable gaan zien op de E3. De geruchten worden steeds sterker, zeker nu de game op Mixer, de streamingdienst van Microsoft verschenen is.

Fable 4 op Mixer

Eerder zijn er al hardnekkige geruchten, Playground Studio’s, de studio achter de Forza games zou de nieuwe Fable gaan maken. Nu komt daar met dit gerucht nog meer rook bij, zoveel rook dat we echt niet meer kunnen ontkennen dat hier vuur aanwezig is. Redditor snow9876 ontdekt iets en als dit blijkt te kloppen dan hebben Fable fans genoeg redenen om enthousiast te worden.  Mixer zorgt voor een lijst met titels die streamers automatisch kunnen selecteren wanneer ze een game op hun kanaal zetten en schijnbaar is Fable IV daar nu ook verschenen. Het kan natuurlijk mogelijk ook een fout zijn… Maar de kans is aanwezig dat Mixer per ongeluk alvast een voorschotje heeft genomen op een titel die deze E3 zal worden aangekondigd.

Fable 4 aangekondigd op de E3?

Vorig jaar werd de game ook al verwacht op de E3 door de vele geruchten maar toen bleef het stil. Wel is er gezegd dat Playground Studio’s aan een grote action/adventure game aan het werken is. Dat klinkt behoorlijk ‘Fable’ toch!? Het is afwachten of de game daadwerkelijk wordt aangekondigd, net als andere goede nieuwe exclusives voor Xbox. Doen ze dit niet, dan lijkt ondanks de afwezigheid van PlayStation en al de aangetrokken studio’s door Xbox de winst simpelweg weer naar PlayStation te gaan, die mogelijk vandaag buiten de E3 met trailers voor The Last of Us 2 en Death Stranding komen.

Zien jullie Fable 4 wel zitten? En hoe zou de game eruit moeten zien? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen.

Fable 4

Hij staat er gewoon tussen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch