Menu Premium
Loading...

Fable Legends E3 2014 Preview

18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat Dennis naar de E3 in Los Angeles ging, was hij nog niet erg warm voor Fable Legends. In de eerste trailer die online kwam, was namelijk al te zien dat het een heel ander concept is dan wat we gewend zijn van Fable-games. Dennis had eigenlijk veel meer zin in een soortgelijk Fable-avontuur in plaats van een heel ander spelconcept. Tijdens de E3 was de game speelbaar achter gesloten deuren, en Dennis was daar als de kippen bij. Heeft deze hands-on hem op andere gedachten gebracht? Je hoort het van hem in deze Fable Legends E3 2014 Preview.

Lionhead Studios bracht tien jaar geleden de eerste Fable uit voor de Xbox. Sindsdien is er natuurlijk veel progressie geweest door de serie heen met delen die uitkwamen op de PC en Xbox 360. Nu is er een Xbox One en dat betekent dat er ook een nieuwe Fable naar de nieuwste console van Microsoft moet komen. Fable Legends is de eerste Fable-game waar je met vijf spelers tegelijk kunt spelen. Voorheen kon je wel co-op spelen, maar altijd maar met een andere speler. De nieuwe Fable biedt de mogelijkheid vier tegen een te spelen. Op deze manier zijn er vier heroes en een villain. De villain heeft een top-down view op het gebied en kan het de helden zo moeilijk mogelijk maken. De heroes hebben allemaal een verschillende klasse, waardoor samenwerken noodzaak is om te overleven en de villain aan te pakken.

Dennis heeft dus de mogelijkheid gehad om de game te spelen; een keer als een hero en een keer als de villain. Zoals eerder gezegd, was Dennis nog niet heel enthousiast over de game tot nu toe. De E3 is het moment om dat voor hem te veranderen. Heeft het spelen van de game hem op een andere gedachte gebracht? Het antwoord zie je in deze Fable Legends E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Lionhead Studios
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox One

Fable Legends E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch