Menu Premium

E3 2019: Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt seizoenen

frankjuniorrr 12/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe deel van Crash Team Racing zal in de toekomst verschillende seizoens-updates gaan krijgen. Bij de start van elk seizoen wordt er meerdere content toegevoegd aan de game. Zo trapt elk seizoen af met een nieuwe track en nieuwe uitdagingen. Volgens Activision en Beenox zijn de verschillende seizoenen gratis en voor iedereen speelbaar die het spel heeft gekocht.  

Het eerste seizoen staat al klaar! 

Al twee weken na de release zal het eerste seizoen speelbaar zijn. Op 3 juli verschijnt namelijk het eerste seizoen. De eerste algemene details zijn inmiddels bekend gemaakt. Zo zal de track genaamd “Twilight  Tour” aan de game toegevoegd worden en krijgen we meerdere nieuwe personages. Het commentaar zal in seizoen 1 gedaan worden door Chick Gizzard Lips en Stew.  

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Nitro-Pass voor alle Crash Team Racing bezitters 

In elk seizoen komen nieuwe uitdagingen die je moet voltooien om speciale items vrij te spelen. Zoals in de trailer te zien is, lijkt het wat weg te hebben van de reeds bekende season-passes in andere games. In Crash Team Racing Nitro-Fueled verzamel je XP in de vorm Nitro. Hiermee kan je customizations, skins en personages vrijspelen. In de trailer komen verschillende personages uit seizoen 1 voorbij. Als je goed kijkt zie je onder andere Tawna the Bandicoot voorbij komen, maar ook onze paarse vriend Spyro zal een speelbaar karakter zijn.  

Hoe lang een seizoen gaat duren, hebben Activision en Reedox nog niet bekend gemaakt. De toegezegde gratis seizoenen stemt ons in ieder geval hoopvol. Echter zal het ons niet verbazen als er ook de mogelijke customizations te verkrijgen zijn waar je wél voor moet betalen. Over ruim een week kunnen we zelf met de game aan de slag. Dan kunnen we zien of dit deel een goede toevoeging is aan de gamereeks. Kan het nieuwe deel zorgen voor de “good old memories”? 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch