Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

09/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crash Bandicoot, de aller eerste Playstation game van Koos. Menig gamer heeft uren lang met Crash gesprongen en gerent, en nu is hij er dan. De Crash Bandicoot N Sane game die een mooi HD jasje aan heeft.

Koos voelt zich weer 9 jaar oud

David en Koos duiken de wereld van vroeger in en gaan aan de slag met Crash. Crash Bandicoot N Sane is een bundel van alle 3 de Crash Bandicoot games en natuurlijk beginnen we bij nummertje 1 want OCD Koos. Volgens David en Koos had de game mooier gekund, maar het is zeker een mooie game, hij is ook volledig 4K speelbaar op de Playstation 4 Pro. De game is geremasterd maar de cut scenes zijn opnieuw gemaakt, ook een leuk feitje is dat alle originele stemacteurs terug zijn gekomen in de nieuwe cut scenes. De game zelf is niet heel moeilijk qua controls, je kunt springen en spinnen en thats it. Toch merken onze Gamekings bij de eerste stapjes in het zand, dat de flashbacks weer terug komenĀ en voelde Koos zich weer 9 jaar oud. David en Koos wisselen af om de dood of om als je een level haalt. Waar David elk doosje moet pakken, heeft Koos 0 Trophy hunter in zich en wil hij alleen maar naar de eindstreep. Het enige minpuntje zijn de laadtijden, je moet soms best even wachten terwijl je op een Playstation 4 speelt.

Al met al, het blijft enorm leuk om deze Crash Bandicoot te spelen vinden onze Gamekings. David en Koos hebben weer veel plezier gehad met Crash in een HD jasje op de PS4. Ook is het leuk om drie verschillende games in een pakket te hebben waardoor je een beetje kan afwisselen en de vooruitgang binnen de games kunt zien.

Gaan jullie Crash Bandicoot N Sane halen? Is het je geld waard om deze goude oude weer in je PS4 te proppen? Laat het ons weten in de comments.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch