Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Let’s Play Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Google Plus David van Arragon
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
09/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Crash Bandicoot, de aller eerste Playstation game van Koos. Menig gamer heeft uren lang met Crash gesprongen en gerent, en nu is hij er dan. De Crash Bandicoot N Sane game die een mooi HD jasje aan heeft.

Koos voelt zich weer 9 jaar oud

David en Koos duiken de wereld van vroeger in en gaan aan de slag met Crash. Crash Bandicoot N Sane is een bundel van alle 3 de Crash Bandicoot games en natuurlijk beginnen we bij nummertje 1 want OCD Koos. Volgens David en Koos had de game mooier gekund, maar het is zeker een mooie game, hij is ook volledig 4K speelbaar op de Playstation 4 Pro. De game is geremasterd maar de cut scenes zijn opnieuw gemaakt, ook een leuk feitje is dat alle originele stemacteurs terug zijn gekomen in de nieuwe cut scenes. De game zelf is niet heel moeilijk qua controls, je kunt springen en spinnen en thats it. Toch merken onze Gamekings bij de eerste stapjes in het zand, dat de flashbacks weer terug komen en voelde Koos zich weer 9 jaar oud. David en Koos wisselen af om de dood of om als je een level haalt. Waar David elk doosje moet pakken, heeft Koos 0 Trophy hunter in zich en wil hij alleen maar naar de eindstreep. Het enige minpuntje zijn de laadtijden, je moet soms best even wachten terwijl je op een Playstation 4 speelt.

Al met al, het blijft enorm leuk om deze Crash Bandicoot te spelen vinden onze Gamekings. David en Koos hebben weer veel plezier gehad met Crash in een HD jasje op de PS4. Ook is het leuk om drie verschillende games in een pakket te hebben waardoor je een beetje kan afwisselen en de vooruitgang binnen de games kunt zien.

Gaan jullie Crash Bandicoot N Sane halen? Is het je geld waard om deze goude oude weer in je PS4 te proppen? Laat het ons weten in de comments.

 

 

Loading...
 • RomeoNovember

  Ik heb de eerste game afgelopen week uitgespeeld en ben nu nog bezig om in ieder level de White Gem en de Gold/Platinum Time Trial te halen voor de platinum trophy. Bij dit soort platformgames moet ik echt alles verzamelen en slaat mijn ocd op hol.

  • Haxanlord

   <3

 • Laurens!-_-!

  Toffe let’s play. Deze remaster, is echt een zekerheid. Geniale games. En inderdaad Koos, laat Crash Team Racing maar komen, daar heb ik echt zin in. Zou de ideale multiplayer game op de bank ook zijn.

  En toch hè voor mijn gevoel, zag de game er zo uit in mijn ogen destijds ondanks dat ik weet dat de originele Crash games er niet zo mooi uit zagen als deze remaster.

 • Frank van Doorn

  Deel 1 vind ik erg verouderd aanvoelen. Deel 2 ook En deel 3 is goed speelbaar.

 • Mark Bischoff

  Ik heb dus nog nooit een Crash game gespeeld tot die minigame in Uncharted 4. Na het zien van deze let’s play wil ik deze zeker gaan spelen. Toffe gameplay en ziet er gewoon leuk uit.

 • Jord-O

  Koos, je kan echt niet gamen!

 • koekjew

  effe een beetje bij trimmen JT

  • Later deze week! 😉

 • daniel bos

  vind flup wel oke springgeluid

  • roeland

   Ja precies. Poing, schwoep en wa-hoe kunnen niet tippen

 • roeland

  Crash is leuk, altijd al geweest. Niet briljant, maar gewoon leuk. Wat ook leuk is, is dat dit geen Destiny of Call of Duty is, maar het meest interessante Activision product is sinds jaaaaren :p

 • Kid MMXV

  Bij dit soort games vraag ik mij altijd af wat hier nu zo leuk aan is? Een game zoals Rayman 2 The Great Escape vind ik stukken leuker doordat de gameplay gevarieerder is. Die game kwam wel 3 jaar later (1999) uit.

  • Nawaqi

   99% Nostalgie. Als je deze games nu speelt zonder je mooie herinneringen van vroeger kom je er inderdaad al snel achter dat het behoorlijk simpele 3D (Naja, meer 2.5D) platformers zijn die soms ook nog eens redelijk slecht gedesigned zijn (vooral de eerste Crash dan).

   • Sylmaron

    Maar daarom kun je nog wel veel lol er mee hebben. Hij verkoopt trouwens als een malle, vooral in de UK.

    • Nawaqi

     Dat is zeker waar, ik vind ook dat ze de remaster zelf wel erg goed hebben gedaan. In ben benieuwd wat ze nu met Crash gaan doen, want een goede nieuwe game maken met de structuur van deze eerste 3 lijkt me toch erg lastig.

     • Sylmaron

      Alles is tegenwoordig openworld en ik denk niet dat ze die weg moeten gaan als ze een nieuwe Crash gaan maken. Ik denk eerder dat bijv. CTR nog als remaster uit komt en wie weet remasters van Spyro the Dragon.

 • Heb ‘m ook in huis gehaald. De besturing voelt niet helemaal Geweldig maar Tis weer heerlijk om te spelen. Ook redelijk goed te doen platinum trophies.
  Het is wel vrij eentonig op een gegeven moment maar lekker om ff af te wisselen.

 • Bryan Philip

  Deel 1 is de moeilijkste en het meest verouderd qua gameplay. 2 is toch wellicht de beste door de verbetering tov van 1. 3 is echt puur nostalgie en toch mijn favoriet, al ben ik geen fan van de vliegtuig en onderwaterlevels. Toch speel ik elke game met plezier uit.

 • Pascal Tettero

  moest je bij crash team racing geen achterlijke letters verzamelen en dan ook nog verplicht 1ste worden? ja veel beter dan mario kart XD je moest die letters nog zoeken ook en sommige zaten echt op rotplaatsen, en tja als je dan mario kart ook hebt.. dan stop je al gauw met ctr.. ik tenminste. voor die tijd vond ik het echt te moeilijk en zwaar irritant en mario kart niet.

 • jazeker

  Leuke lets play van crash bandicoot, maar waar blijft een lets play van minecraft. Lijkt mij toch wel mooi om te zien, 4 gamekings die zelden of nooit minecraft hebben gespeeld het samen gaan spelen. Die 4k versie van minecraft is natuurlijk een prachtig excuus om dit te doen, want als er een game is die je in 4k wilt testen.

  • Walluuhr

   Liever niet

   • jazeker

    Je weet nog niet dat je het wilt, maar geloof mij in de toekomst wil je het. De toekomst is nu.

    • Walluuhr

     En nu wil ik het niet

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord