Menu Premium

E3 2019: Concept art van Dying Light 2 uitgebracht

Reilly 03/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dying Light 2 werd met de E3 van vorig jaar aangekondigd. Sindsdien hebben we niet veel meer gehoord over de game, maar recent is wel bevestigd dat de game op de E3 2019 zal verschijnen. De game zal worden gefeatured in de Square Enix persconferentie en zal in Amerika ook door die partij worden uitgegeven. Vandaag is een toffe concept art van de game naar buiten gebracht.

Dying Light 2 Concept Art – “The Good Deed Goes Unpunished”

De speler beslist in Dying Light 2

Techland – de studio achter de serie – heeft aangegeven dat Dying Light 2’s map 4x groter zal zijn dan die van het eerste deel. Niet alleen is de map dus gigantisch, de map wordt ook direct beïnvloedt door de speler. De ontwikkelaar belooft dat de keuzes van de speler voor grote veranderingen kunnen zorgen. De ontwikkelaar waarschuwt spelers dat de gevolgen van hun acties onverwachts kunnen zijn. Als voorbeeld noemt de ontwikkelaar bovenstaande concept art. Waar deze regio van de stad ooit een levendige buurt was, is het dankzij keuzes van de speler nu een soort Chernobyl-achtige toestand geworden.

Vorig jaar bij de reveal kwam er al een toffe gameplay trailer naar buiten. Hierin werd de focus gelegd op de consequenties van de keuzes die je maakt.

En die andere game?

Techland is bekend van nog een andere zombie game: Dead Island. Dead Island 2 laat ondertussen lang op zich wachten en nog steeds weten we weinig over deze game. Wel weten we dat deeltje twee niet door Techland wordt ontwikkelt. De uitgever, Deep Silver, heeft Sumo Digital die verantwoordelijkheid gegeven. Misschien dat die partij ondertussen wel een belletje bij je laat rinkelen. Recent heeft JJ een tof interview gevoerd met een Nederlander die bij die ontwikkelaar werkt. Ook heeft de ontwikkelaar recent Team Sonic Racing afgeleverd, die vervolgens bovenaan de verkooplijsten in de UK stond.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch