Menu Premium

E3 2019: Astral Chain gameplay toont heerlijke PlatinumGames actie

Dennis 13/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Treehouse streams die Nintendo de afgelopen dagen op de E3 hield werd Astral Chain uitgebreid getoond. Ook was Takihasa Taura, de director van de game, aanwezig om meer over de game te vertellen.

De setting van Astral Chain

Astral Chain is een sci-fi game die zich afspeelt in de nabije toekomst. De aarde wordt aangevallen door een andere dimensie die een giftige substantie met zich meebrengt. Jij speelt een speciale politieagent, die je zelf kunt customisen, die immuun is voor deze substantie. Je maakt daarom deel uit van een speciale eenheid die tegen deze indringers moet vechten.

Dit vechten doe je met behulp van een Legion. Dit is een soort futuristische robot politiehond die fungeert als je partner. De Legion komt in verschillende vormen voor, elk met hun eigen abilities. Tijdens het vechten zul je tussen deze verschillende Legions moeten schakelen om de moeilijkere vijanden te verslaan en/of te arresteren.

Meer dan enkel een action game

Hoewel de actie die we van games als Bayonetta gewend zijn ook in Astral Chain belangrijk is, zijn er ook nog andere dingen in deze game te doen. Zo start de game met schietactie terwijl je op een motor door de straten racet. Ook zul je als politieagent een plaats delict moeten onderzoeken wanneer er iets gebeurt is. Een beetje zoals Batman in de Arkham games. Het verkennen en patrouilleren van de stad, het opruimen van rommel op straat, en het helpen van burgers in nood zijn ook allemaal taken die je als politieagent zult moeten doen. In dat opzicht heeft Astral Chain dan misschien ook wat meer weg van Nier Automata dan van de Bayonetta games.

Of de uiteindelijke game ook net zo goed wordt als deze games zullen we op 30 augustus moeten zien. Tot die tijd zullen we het met deze gameplaybeelden moeten doen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch