Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2017 Uitslag: 5 tot 1

18/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is de afgelopen dagen weer flink gestemd op The Wall. En dat is steeds mooi om te zien. Het geeft duidelijk weer welke games hebben gescoord op de E3 en welke niet. Heb je gescoord, dan heb je in het marketing-traject naar de launch toe flink de wind in de rug. Scoor je (middel)matig In Los Angeles dan heb je de komende maanden echt een hoop te bewijzen om de negatieve teneur rond jouw game weer enigszins recht te trekken. We zijn nu bij de absolute top gekomen. Wie zich de beste mag noemen, zie je in The Wall E3 2017 Uitslag: 5 tot 1!

Wat wordt de absolute topper?

De stemmen zijn nu dan toch echt geteld en de enveloppen met de nummers 1 tot en met 5 liggen klaar. Aan Daan en JJ de eer om de beste 5 games op de juiste positie neer te zetten. De spanning is altijd hoog, helemaal nu de 5 beste games bekend worden gemaakt. Zouden er verrassingen tussen zitten of hebben de kijkers echt vooral op de blockbusters gelet? En hoe zit het met de relasedata van de games? Was dat belangrijk bij het positioneren van de game of scoorden games, die nog niet al te veel lieten zien en pas in 2018 of zelfs later uitkomen, minimaal net zo hoog?

Wie zal buiten de top 10 vallen?

Er zullen hoe dan ook games buiten de top 10 vallen die beide heren misschien wel in de top 5 hadden verwacht. Met de nummers 10 tot 6 al vastgesteld, wordt de overgebleven selectie steeds kleiner. Er zijn namelijk nog maar 5 plekken te verdelen en veel meer titels die daar eigenlijk toe zouden behoren. Wie zal worden teleurgesteld?

Vandaag dus het grote moment waarop iedereen heeft gewacht: De nummers 1 tot en met 5. Wie neemt de troon van God of War over, die vorig jaar met de hoofdprijs aan de haal ging? Je ziet het in The Wall E3 2017 Uitslag: 5 tot 1!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord