Menu Premium
Loading...

E3 2016 trailer The Division: Underground gaat diep

Duncan Israel 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Division was ook van de partij op de Microsoft pressco. Aangezien de nieuwe DLC, genaamd Underground, als eerste voor het platform uitkomt, was hier ook voor het eerst een trailer van te zien. Die trailer van The Division: Underground gaat diep!

Zoals de naam van de DLC al doet vermoeden, gaat Underground zich voornamelijk onder de grond afspelen. In de metrotunnels van New York kan je wederom losgaan met je vrienden. In deze DLC zijn alle ondergrondse missie’s willekeurig gegenereerd, dat betekend dat geen enkele missie hetzelfde is.

Omdat dit DLC-pakket zich ondergrond afspeelt kan het ook niet anders dan dat er dungeons worden toegevoegd aan de game. De trailer brengt ons een uitstekend urban-stijltje voor de dungeons. Vervangen deze dungeons de welbekende strikes? We gaan het zien!

The Division: Underground is voor het eerst te spelen, exclusief op de Xbox One, vanaf 28 juni 2016. Laat ons in de comments weten of jij zin hebt om in de donkere metrostelsels van New York rond te banjeren?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch