Menu Premium
Loading...

E3 2016 sneakt achter de schermen bij Assassin’s Creed

Duncan Israel 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar is een speciaal Assassin’s Creed-jaar. Er komt namelijk geen game uit van de franchise! Ubisoft knalt er dit jaar echter wel een film van op het witte doek. De E3 2016 sneakt achter de schermen bij Assassin’s Creed.

Aisha Tyler zei al gekscherend, tijdens de Ubisoft persconferentie, dat Assassin’s Creed dit jaar voor de ultieme multiplatform ervaring gaat. De game maakt zijn weg naar het witte doek en de studio heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om even, al sluipend, een kijkje achter de schermen te nemen. In deze trailer zien wij onder andere hoofdrolspeler Michael Fassbender uitleggen wat deze film, maar ook de franchise, inhoudt.

In deze Behind the Scenes E3-trailer zien we ook een aantal toffe nieuwe scene’s van de film. Regisseur Justin Kurzel heeft uiteraard heel veel vertrouwen in deze film en legt ons in deze trailer haarfijn uit waarom dat zo is. Beiden, Fassbender en Kurzel, kunnen in ieder geval niet wachten totdat ze de film aan het grote publiek kunnen laten zien!

Assassin’s Creed komt pas aan het einde van het jaar naar bioscopen bij jullie in de buurt, op 21 december om precies te zijn. Wij kunnen ons nu in ieder geval alvast warm maken aan deze Behind the Scenes trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch