Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Ubisoft kondigt For Honor aan

Franky Mangal 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, had maar weinig woorden nodig voor de nieuwste game van Ubisoft Montreal. Het enige wat hij vertelde, is niet tot het einde van de show te willen wachten voor de onthulling van hun nieuwste IP, in een nieuw genre: For Honor.

Volgens creative director Jason Vandenberghe van Ubisoft Montreal moet For Honor de adrenaline van grote veldslagen uit de oudheid op je beeldscherm toveren. Met een nieuwe vorm van gameplay, die Vandenberghe de kunst van het vechten noemde, moet elke inslag van een blok, en elke inslag van een fatale aanval, voelbaar zijn voor de speler.  Voor nu zijn er drie mogelijke facties onthuld. Dit zijn de Vikingen, Ridders en Samurai. For Honor zal zowel singleplayer als multiplayer bevatten. In de multiplayer kun je het in teams van 4 tegen 4 in PvP tegen elkaar opnemen, gesteund door hordes NPCs.

Een releasedatum is er nog niet bekend gemaakt, maar later tijdens de E3 zal er meer informatie beschikbaar zijn.  Wat is jouw eerste indruk van For Honor? Laat het ons weten in de comments!

nieuws_20150615forhonore32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch