Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Trials Fusion Awesome Level Max aangekondigd

Gamekings Redactie 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iets meer dan een jaar geleden kwam Trials Fusion uit, een parkourgame die die bekend staat om zijn absurde levels en hoge moeilijkheidsgraad. Ontwikkelaar RedLynx vond het blijkbaar niet apart genoeg en komt daarom met de Trials Fusion Awesome Level Max Expension Pack.

In de Awesome Level Max speel je als een rode kat met een bandana en een gouden pistool die een eenhorn berijdt met rode ogen, welke tevens ook de mogelijkheid heeft om vuur te spuwen. Alleen deze details bevestigen nogmaals de absurde ideeën van ontwikkelaar RedLynx bij het ontwikkelen van deze DLC. Het hele pakket bestaat uit twee delen en bevat 22 levels waarvan de helft nieuw en ontwikkeld is door een team van RedLynx’ ontwikkelaars. De andere helft is gemaakt is door de fanbase met de bij de game geleverde Level Editor.

De Trials Fusion Awesome Level Max DLC is vanaf 14 juli beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC. Vond jij de bestaande levels voor Trials Fusion nog niet moeilijk genoeg en zit jij te wachten op deze absurde DLC?

nieuws_20150615trialfusione32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch