Menu Premium
Loading...

[E3 2015] The Division verschijnt 8 maart

Erwin Prins 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ryan Barnard, game director bij Massive Entertainment, heeft op de Ubisoft E3 conference bekend gemaakt dat The Division op 8 maart 2016 verschijnt voor PC, PS4 en Xbox One.

In de nieuwe demo werd ‘The Dark Zone’ geïntroduceerd. Het speelt zich af in een quarantaine gebied voorbij Times Square en kent dezelfde opzet als eerdere gameplay demonstraties. Zo wordt de hoofdrolspeler geflankeerd door twee vrienden en wordt er gecommuniceerd als in een online match. Aan het eind van de demo steekt een opmerkelijke twist de kop op: de speler schiet zijn mede ‘division agents’ neer, en gaat er vandoor met de door hen gedropte loot. Er zijn dan ook diverse facties, waarbij de speler blijkt te kunnen kiezen bij wie hij wil horen. Overigens lijken de visuals op het eerste gezicht on par met de introductie en de beelden van vorig jaar.

Zoals eerder aangegeven verschijnt de nieuwste Tom Clancy IP op 8 maart. Een bèta zal in december plaatsvinden op het platform van marketingpartner Microsoft. Ook DLC zal als eerst uitkomen op Xbox One.

nieuws_20150615thedivisiongameplaye32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch