Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Steamworld Heist E3 2015 Trailer

Jeroen Wiersma 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe game van ontwikkelaar Image & Form laat zich na de aankondiging in september 2014 zien aan het grote publiek middels de Nintendo Digital Event te midden van al het E3 geweld. Gemist? Check dan als je toch bezig bent hier even de Steamworld Heist E3 2015 Trailer.

Eerder zijn beelden vrijgegeven van deze turn-based strategy game in de vorm van screenshots, maar dit is de eerste trailer die we van Steamworld Heist te zien krijgen. We zien de Steambots uit voorganger Steamworld Dig terug, maar dan enkele honderden jaren later. Ze zijn inmiddels een ruimtevarende beschaving zijn geworden. Als Captain Piper en crew krijg je de kans flink de spacecowbot uit te hangen.

De game doet erg denken aan strategische turn-based titels als Jagged Alliance en de goede oude Worms. Het is dus zaak met zo weinig mogelijk actiepunten zoveel mogelijk schade toe te brengen. Steamworld Heist komt nog deze herfst naar de Nintendo 3DS, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Wii U, PC en mobiele platformen.

nieuws_20150616steamworldheiste32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch