Menu Premium
Loading...

[E3 2015] StarCraft 2: Legacy of the Void Whispers of Oblivion E3 trailer

Rik Koning 17/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe trailer van StarCraft 2: Legacy of the Void is getoond tijdends de AMD E3 persconferentie. De persconferentie werd gepresenteerd door niemand minder dan Sean “Day 9” Plott, één van de meest populaire shoutcasters uit de StarCraft 2-geschiedenis. Het was dan ook weinig verrassend dat Legacy of the Void, de tweede en laatste expansion voor StarCraft 2, ook ter sprake kwam.

De trailer toont beelden van het Protoss-ras, dat centraal staat in de campaign van deze laatste uitbreiding, en gaat verder waar het laatste deel eindigde. Aan het einde van de trailer was de aankondiging te zien van Whispers of Oblivion, een speciale proloog-serie met drie speelbare missies die de verhaallijn van Heart of the Swarm en Legacy of the Void aan elkaar knopen. De trailer toont de voorbereidingen van een Protoss-invasie om hun thuiswereld Aiur terug te nemen nu de Zerg en de Terran in druk gevecht zijn met elkaar.

De missies zullen speelbaar zijn voor iedereen, ongeacht of je de vorige StarCraft delen gekocht hebt, vertelde voormalig Game Director van StarCraft II, Dustin Browder. Daarnaast komt er een early-access gekoppeld aan een pre-order systeem. Meer informatie over Legacy of the Void volgt in de komende maanden. Zit jij al op het puntje van je stoel om als een ware Koreaan los te gaan op deze nieuwe StarCraft II? Laat het ons weten in de comments!

nieuws20150617_SC2LotV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch