Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Star Ocean: Integrity and Faithlessness E3 trailer

René Janssen 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebbers van een ouderwetse RPG kunnen alvast gaan uitkijken naar nog deel vijf van de Star Ocean serie, waarvan vandaag alvast wat footage werd getoond.  Star Ocean: Integrity and Faithlessness, zoals de titel officieel luidt, wordt ook deze keer weer ontwikkeld door tri-Ace en zal naar verwachting in 2016 verschijnen in zowel Noord-Amerika als Europa.

Wij konden dus alvast enkele beelden bekijken van deze ‘Final Fantasy in space’ zoals hij wel te omschrijven zou zijn. In deze gameplay trailer zien we ons team in het Star Ocean universum diverse omgevingen verkennen. Ook de gevechten in true RPG-stijl ontbreken natuurlijk niet. Het verschil met eerdere delen en RPG’s in het algemeen is dat het team van tri-Ace een poging heeft gedaan de gameplay meer seamless te laten verlopen. Waar traditionele RPG’s cutscenes gebruiken om via film-fragmenten over te gaan van de ene locatie naar de andere, is er hier meer gebruik gemaakt van dynamische cutscenes. Op deze manier ga je naadloos en haast ongemerkt van de ene naar de andere situatie over. Het moest meer als game aanvoelen en niet als een aaneengesloten verzameling film-fragmenten.

De getoonde footage was nog in 30 fps, maar de uiteindelijke game zal met een constante snelheid van 60 fps draaien. Star Ocean: Integrity and Faithlessness zal in 2016 verschijnen in zowel Noord-Amerika en Europa en in de winter van 2015 in Japan.

nieuws_20150616staroceane32015

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch