Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Square Enix toont nieuwe Hitman trailer

Angelique Grift 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De welbekende dodelijke man met de barcode op zijn kale achterhoofd is terug. Square Enix toont de nieuwe Hitman trailer tijdens de E3 waarin we een kijkje mogen nemen in de wereld van Hitman agent 47. Vannacht werd er ook al een trailer getoond tijdens de conferentie van Sony, maar vandaag mochten we tijdens de Square Enix presentatie nogmaals van een nieuwe Hitman trailer genieten.

Als de beste huurmoordenaar van de wereld is niemand veilig voor je. Zeker niet je nieuwe doelwit. De nieuwe Hitman-game heeft een compleet open wereld waarin je een eigen aanpak kan kiezen om je slachtoffer te killen. Kies voor vermommingen om vredevol langs barrières te komen of richt een bloedbad aan om je doel te bereiken. Creëer je eigen stijl als huurmoordenaar en wordt beloond met het pad dat je neemt. Speel wapens en items vrij die het beste passen bij jouw vaardigheden door je missies te voltooien. In de open wereld van Hitman kun je je eigen doelwitten kiezen waarbij je soms snel moet zijn omdat ze maar een beperkte tijd beschikbaar zijn. Is dit doelwit van je radar, dan is hij ook echt verdwenen. Ook in de Contracts-modus moet je oppassen, want je bent niet de enige huurmoordenaar.

Het is nog maar een paar maanden wachten, want vanaf 8 december kun je duiken in de wereld van Hitman op PlayStation 4 Xbox One en pc.
Square Enix toont nieuwe Hitman trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch