Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Rainbow Six Siege beta begint 24 september

René Janssen 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft trakteert ons op wat gameplay beelden van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de op 13 oktober aanstaande uit te komen first-person shooter. We zien het elite team van Rainbow Six Siege aan het werk tijdens één van hun missies. Het team van Rainbow wordt geleidt door Deputy Director Six, virtueel gespeeld door actrice Angela Bassett. In de game voorziet zij het team van allerlei missies en info. Info die ze hard nodig hebben in hun strijd tegen het terrorisme.

In deze trailer benadrukt Six echt nog eens de noodzaak achter de acties die jij als speler uit gaat voeren. Ook in de gameplay wordt duidelijk dat je over lijken zal moeten gaan om je doel te bereiken. Echt alles kan kapot en op een gegeven moment, hoe stealthy er ook te werk wordt gegaan, kan het natuurlijk niet lang rustig blijven. Vuurgevechten en explosies volgen zich al snel op. Ook diverse tegenstanders doen hun best om het team te verhinderen hun doel te bereiken.

Met Rainbow Six Siege keert Terrohunt terug, waarvan de net gespeelde missie een voorbeeld was. De beta verschijnt op alle platformen op 24 september en kan zowel in PvP- als in terrohunt-modus gespeeld worden.

nieuws_20150615rainbowsixsiegee32015

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch