Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Nintendo onthult Star Fox Zero

Franky Mangal 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo is zojuist begonnen met hun eigen Nintendo Digital Event-presentatie. De eerste game die Nintendo heeft aangekondigd, is StarFox Zero voor de Nintendo Wii U. In een korte video vertelt Shigeru Miyamoto hoe Star Fox Zero tot stand is gekomen.

Miyamoto heeft zijn inspiratie voor Star Fox gehaald uit de Japanse cultuur. Tijdens zijn bezoekjes aan een Japanse tempel bedacht hij dat hij graag een game wilde maken waar je door verschillende ringen en onder bogen door kon vliegen. Deze game is Star Fox Zero geworden.

Aan Star Fox Zero zijn een aantal features toegevoegd die eerder niet mogelijk werden. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de Wii U GamePad. Het scherm van de Wii U GamePad dient als cockpit voor de Arwing. Terwijl je op het tv-scherm de game in een third-person view ziet, kun je vanuit de cockpit view met de Arwing richten door simpelwel de Wii U GamePad te bewegen. Ook zijn er in Star Fox Zero meer transformaties mogelijk met de Arwing. Je kunt nu met één druk op de knop transformeren in delandmaster, de gyro wing en de walker. Vooral de toevoeging van de walker transformatie is speciaal te noemen, aangezien deze voor het eerst in het nooit officieel uitgebrachte Star Fox 2 voor de Super NES zat.

Star Fox Zero moet één van de najaar klappers worden voor Nintendo. De game verschijnt nog voor de feestdagen op de Wii U.

nieuws_20150616starfoxzeroe32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch