Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Nintendo-figuren voor Skylanders: SuperChargers onthuld

Rik Koning 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft een tweetal nieuwe en speciale Amiibo’s aangekondigd tijdens het Nintendo Digital Event. Het gaat hier om Turbo Charge Donkey Kong en Hammer Slam Bowser, maar het zijn meer dan alleen maar amiibo’s. Naast de gewone amiibo-functionaliteit zal dit tweetal namelijk ook speelbaar worden in Skylanders: SuperChargers, een RPG platform-game gemaakt door Vicarious Visions dat 20 september uit zal komen op een verscheidenheid aan platformen.

Skylanders is een franchise die draait om het tot leven wekken van speelgoedfiguren. In het nieuwste deel, SuperChargers, kunnen spelers ook gebruik maken van voertuigen. Voor de Nintendo-figuren gaat het hier om de Barrel Blaster van Donkey Kong en de Clown Cruiser van Bowser. Spelers kunnen in de game gebruik maken van karakteristieke moves van deze personages, maar ook verrassende acties die voortkomen uit hun lore.

Onder op de amiibo’s bevinden zich een draaimechanisme waarmee spelers kunnen switchen tussen amiibo- of Skylanders-functionaliteit. Voordat je echter uit je dak gaat van enthousiasme; deze personages zullen exclusief te spelen zijn op de Nintendo-platformen. Meer informatie volgt later deze week, stay tuned!

nieuws_20150616nintendoskylanderse32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch