Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Microsoft kondigt Xbox Elite controller aan

Angelique Grift 15/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een groot hekelpunt van de console gamer is vaak wel de controller. Hij ligt net niet lekker in de hand, of de knoppen zitten net te ver uit elkaar. Kortom, het doet nooit wat jij zegt. Gelukkig hoef je als bezitter van de Xbox One of Windows 10 je daar geen zorgen meer over te maken, want Microsoft kondigt Xbox Elite controller aan voor de elite gamer.

Deze gepersonaliseerde controller geeft je de mogelijkheid om nog preciezer te kunnen gamen en de game-ervaring te verbeteren. De bestaande thumbsticks kunnen vervangen worden door knoppen die nog gevoeliger zijn. ook de bestaande paddles en knoppen kunnen vervangen worden, of zelfs van plaats wisselen naar wat jou beter uit komt. Ook is er extra ruimte om extra paddles te bevestigen. Eerder moest je het doen met de vooraf ingestelde gevoeligheid van je controller, maar met de Xbox Elite controller kun je de gevoeligheid van de knoppen instellen op jouw game-gedrag.

De controller is te gebruiken bij elke game voor de Xbox One en Windows 10 PC-games.Wanneer we deze elite controller mogen verwachten is nog een mysterie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch