Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Just Cause 3 verschijnt 1 december

Angelique Grift 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er een game is waar de explosieven groter zijn en de actie nog bruter, dan is het wel Just Cause 3. Natuurlijk wil je graag weten wanneer je met deze game aan de slag kunt en dat is nu op de E3 dan ook bekendgemaakt. Just Cause 3 verschijnt namelijk op 1 december.

In de nieuwste telg van Just Cause zien we Rodriguez terug keren naar het eiland Medici. In het thuisland van zijn moeder heerst een dictator met plannen om de wereld over te nemen. Rico wil daar uiteraard een stokje voor steken en dat gaat met de nodige spektakel. Zo helpt hij bijvoorbeeld een complete brug naar zijn grootje.

Met de wingsuit en een geupgrade grapple die te verkrijgen zijn in de game kun je als speler zelfs helicopters tegen elkaar aan slingeren, want met deze nieuwe items is ook de lucht onveilig. Daarnaast is er een ongelimiteerde hoeveelheid C4 om het aantal grootse explosies aan te moedigen.

Just Cause 3 heeft een gigantische open wereld waar jij op de grond, in de zee en nu ook in de lucht chaos kan creëren. Vanaf 1 december 2015 kun jezelf compleet verliezen in de open wereld van Just Cause 3 op PlayStation 4, Xbox One en pc.
Just Cause 3 E3 2015 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch