Menu Premium

[E3 2015] Hitman krijgt geen betaalde DLC

Karim Shehata 18/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de afgelopen E3 werd er een nieuwe Hitman aangekondigd. De game gaat simpelweg door het leven als ‘Hitman’ en verschijnt op 8 december 2015. Je hoeft echter geen geld weg te leggen om achteraf nog content aan te schaffen, want Hitman krijgt geen betaalde DLC.

Dit heeft ontwikkelaar IO Interactive bekendgemaakt in gesprek met VideoGamer. “De game is compleet bij launch, maar nog niet helemaal klaar”, begint de baas van de studio, genaamd Hannes Seifert. “We beginnen op 8 december en we gooien er een hele grote game uit. In 2016 voegen we meer locaties en missies toe aan de game.

Seifert gaat daarna in op DLC in het algemeen, waarin hij zegt dat hij niet na het geld vragen voor de game ook nog eens geld wilde gaan vragen voor de aanschaf van een Season Pass. “We hebben gezegd dat we dat niet willen, we willen dat niet”, zegt de studiobaas van IO Interactive.

Hitman zal dus op 8 december uitkomen. De game zal later meer content te verwerken krijgen, maar daar hoeft dus niet voor betaald te worden. Vind jij dit een goede ontwikkeling in het geval van Hitman? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Hitman krijgt geen betaalde DLC

Hitman krijgt geen betaalde DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch