Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Deus Ex: Mankind Divided gameplay trailer

Jeroen Wiersma 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Adam Jensen is terug met een nieuw verhaal en een nieuwe engine, te zien in de nieuwe Deus Ex: Mankind Divided gameplay trailer. Deze heeft vandaag op de E3 zijn debuut gemaakt.

De nieuwe Dawn engine moet er voor gaan zorgen dat de futuristische wereld van Deus Ex nog levendiger en geloofwaardiger is dan zijn voorganger. Deus Ex: Human Revolution speelde twee jaar voor dit deel af. In 2029 zijn de ‘augmented’ verschoppelingen geworden. Men is bang voor ze en zien ze als terroristen, waardoor ze in een soort getto’s leven onder streng politietoezicht. De mechanische apartheid is begonnen. Ondertussen leeft hoofdpersoon Adam Jensen niet in zo’n getto, maar is hij onderdeel van een anti-terroristen taskforce. In het geheim is hij echter dubbelagent en tracht hij in samenwerking met hacker-activisten het op te nemen tegen de verborgen vijand: de Illuminati.

Ontwikkelaar Eidos Montreal laat verder weten dat je met de keuzes die je maakt de gameplay van deze actie-rpg beïnvloedt, maar dat je ook meer dan ooit invloed hebt op het ontluikende verhaal. Het einde hangt dus af van jouw keuzes. Deus Ex: Mankind Divided komt naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One in het begin van 2016. Deus Ex: Mankind Divided gameplay trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch